Eliteclub

Jelentkezzhetsz,de nem biztos hogy bekerülsz.
Meghívásra is megy!
http://www.ppcps.de/images/android/MULTIMEDIA/Liquid-Light-Apps/icon/Vampire-Diaries-v2-Wallpapers_icon.pnghttp://www.ppcps.de/images/android/MULTIMEDIA/Liquid-Light-Apps/icon/Vampire-Diaries-v2-Wallpapers_icon.pnghttp://www.ppcps.de/images/android/MULTIMEDIA/Liquid-Light-Apps/icon/Vampire-Diaries-v2-Wallpapers_icon.pnghttp://www.ppcps.de/images/android/MULTIMEDIA/Liquid-Light-Apps/icon/Vampire-Diaries-v2-Wallpapers_icon.png
http://www.ppcps.de/images/android/MULTIMEDIA/Liquid-Light-Apps/icon/Vampire-Diaries-v2-Wallpapers_icon.pnghttp://www.ppcps.de/images/android/MULTIMEDIA/Liquid-Light-Apps/icon/Vampire-Diaries-v2-Wallpapers_icon.pnghttp://www.ppcps.de/images/android/MULTIMEDIA/Liquid-Light-Apps/icon/Vampire-Diaries-v2-Wallpapers_icon.pnghttp://www.ppcps.de/images/android/MULTIMEDIA/Liquid-Light-Apps/icon/Vampire-Diaries-v2-Wallpapers_icon.png
http://www.ppcps.de/images/android/MULTIMEDIA/Liquid-Light-Apps/icon/Vampire-Diaries-v2-Wallpapers_icon.pnghttp://www.ppcps.de/images/android/MULTIMEDIA/Liquid-Light-Apps/icon/Vampire-Diaries-v2-Wallpapers_icon.pnghttp://www.ppcps.de/images/android/MULTIMEDIA/Liquid-Light-Apps/icon/Vampire-Diaries-v2-Wallpapers_icon.pnghttp://www.ppcps.de/images/android/MULTIMEDIA/Liquid-Light-Apps/icon/Vampire-Diaries-v2-Wallpapers_icon.png

Paul Wesley Seventeen interjúsmiley

Egy örök 17 éves vámpírt játszol. Te milyen voltál a középiskolában?
Paul Wesley: Szinte minden középsuliból kirúgtak verekedés miatt. Mindig a barátnőim miatt természetesen. Ha egy pasi akár egy rossz pillantást is vetett rá, rögtön dühbe gurultam. Mostanra persze megtanultam, hogyha egy pasi kikezd a csajommal, akkor az a lány dolga, hogyan rendezi le. De mikor fiatal vagy akkor ugye próbálod bizonyítani a férfiasságod.

Milyen típusú csajok vonzottak?
Paul Wesley: Emlékszem volt egy lány, akivel jártam és a barátaim nem értették mit szeretek benne. Nem illik hozzád és nem is érdekled annyira – mondták. De mégis volt valami benne, ami megfogott. Kihívásnak éreztem, mert hisz mindig az kell,a mi nem lehet a tiéd.

Még mindig így gondolkodsz (ha nőkről van szó)?
Paul Wesley: A pasik mindig végig mennek ezen: olyan dolgokon megyünk keresztül, amin valójában nem kéne. Ugyan ez a helyzet a szerelemnél is. Mikor végre megérted milyen egy igazi szerelmen alapuló kapcsolat és hogy milyen fontos, hogy legyen valakid.

A hugo, Julia, 14 éves. Milyen tanácsot adsz neki ami a pasikat illet?
Paul Wesley: Elmondtam neki, hogy az első kapcsolata, nem lesz egyben az utalsó, és hogy nem azzal a fiúval lesz élete végéig. Mert tudom, hogy egy kapcsolat vége nagyon fájdalmas tud lenni. Azt mondanám neki: Ígérem, mikor idősebb leszel már nem fog ennyit számítani az ami elmúlt, csak nevetni fogsz rajta. És ha találkozol valakivel, aki különleges, tudni fogod, hogy ő az igazi. Általában ez akkor szokott megtörténni, mikor végre helyre ráztad magad és jól érzed magad egyedül is.17 pikáns kérdés Paul Wesleynek

1. Hány évesen kaptad az első csókot?
Paul Wesley: 9 éves voltam és egy uszodában történt. Volt ott egy lány és végül vagy ő vagy én mertem előbb, de a víz alatt adtunk egy csókot egymásnak. Nem francia csókot, hanem olyan ajkasat. :)

2. Ki jön be a sztárok közül?
Paul Wesley: Monica Bellucci. Imádom a filmjeit és szerintem szuper dögös.

3. Melyik női divat zavar a legjobban?
Paul Wesley: Mi az, ami nem zavar abban, ha egy nő visel valamit? Ha divatról van szó, akkor engem ne kérdezzenek. Nem értek hozzá. Az tudom, hogy némelyik 80as évek beli darab igen bizar.

4. Mi az a dolog, amit titkon szeretsz?
Paul Wesley: Beismerem, hogy miután a moziban megnéztem a Titanicot, sírtam. Mikor Leonardo DiCaprio meghalt, könnyek szöktek a szemembe. Az hogy sírtam érte jelenthet valamit. :)

5. Mit nézel a Tv-ben?
Paul Wesley: Nincs tévém, szóval nem is nézek semmit. De mikor volt, akkor minden filmfelújítást megnéztem. Goonies vagy a Keresztapa filmeket. Imádom az ilyeneket! Ha ilyen megy a tévében nem tudom kikapcsolni, hiába tudom kívülről a sztorit.

6. Kijátszana téged, ha megfilmesítenék az életed?
Paul Wesley: Woody Allen. Kicsit idegbajos vagyok. De Robert Pattinson lenne az utolsó ember, akivel összehasonlítanám magam. Szerintem bármelyik lány simán a busz elé lökne, csak hogy közelebb kerüljön hozzá. Szerintem nagyon vonzó pasi. Láttam a Twilight filmet is és nagyon érdekesnek találtam a játékát.

7. Mi az álom munkád?
Paul Wesley: Ha nem író vagy rendező lennék, akkor tényfeltáró újságíró lennék. Van valami izgalmas abban, hogy nyomozól és titokban újságíró vagy. Lehet, hogy végülis az vagyok csak Hollywoody kiadásban. Nézzük ezt a pompás képet rólam: ám ez a kép valójában sokkal dögösebbnek és keményebbnek mutat, mint amilyen vagyok. Tényfeltárás. :)

8. Ha egy napra helyet cserélhetnél valakivel, ki lenne az?
Paul Wesley: Brüno akarnék lenni ugyanis nagy Sacha Baron Cohen fan vagyok.

9. Kihez állsz a legközelebb a családtagjaid közül?
Paul Wesley: Az anyukám áll hozzám a legközelebb. Többet beszélgetek vele, mint egy átlagos 26 éves srác. De a nagyapámmal is jóban vagyok, aki Lengyelországban él. Skype-on szoktunk beszélgetni, persze lengyelül.

10. Mi a kedvenc honlapod?
Paul Wesley:
www.huffingtonpost.com

11. Szerinted miben más a The Vampire Diaries, mint a többi vámpíros film vagy sorozat?
Paul Wesley: Szinte teljesen függetlne a többi, hasonló történettől. A könyvek 15 évvel ez előtt, jóval a Twilight előtt íródtak. Ez egy nagyon eredeti történet és fontos számomra, hogy a karakterem és az egész történet ez alapján van megítélve.

12. Ha jelzővel illetnének a stábtagok, mi lenne az?
Paul Wesley: A legkomolyabb.

13. Mi volt a legutóbbi dal, amit hallgattál?
Paul Wesley: Imádom a Kings og Leon együttest. Legyen régi vagy új album, szám. Állandóan őket hallgatom.

14. Mi volt a legutolsó dolog, amit vettél?
Paul Wesley: Inkább elmondom, mit akarok venni: egy Honda Ruckus-t. Ez egy robogó. És ezt a robogót akarom vezetni bárhová is megyek.

15. Mit álmodtál tegnap este?
Paul Wesley: Hogy holnap (vagyis ma) a sok kérdésre, amit kapok, nem fogok tudni válaszolni. [nevet] Amúgy soha nem emlékszem mit álmodtam, ez szomorú. Pedig szeretnék. Ha van valami tanácsod erre a problémára kérlek oszd meg velem! Egyszer volt egy tiszta, értehtő álmom, amire emlékszem, de több ilyet szereték.

16. Mennyi pénz van most a tárcádban?
Paul Wesley: Úgy 12 ezer dollár. Nem csak viccelek. Valójában nincs nálam a pénztárcám. A jogsim és két bankkártya mindig nálam van. Amúgy nem hordok magammal pénztárcát és készpénzt sem.

17. Folytasd! Mikor 17 voltam, …
Paul Wesley: … punk voltam. Keményebbnek hittem magam, mint amilyem valójában voltam.


,,Aggódom a barátnőmért!"

  Bravo: Valld be őszintén: te sosem hajtottál Ninára?

Paul: ,,Ugyan már! Nekem barátnőm van! Ráadásul Nina olyan , mintha a tesóm lenne - egy tesó aki nagyon jól néz ki...:)"

Bravo: A barátnőd nem féltékeny Ninára? Folyton vele csókolózol a sorozatban!

Paul: ,,Szerencsére megérti , hogy ez a munkám. Sokan utálnak emiatt.:) Amúgy a barátnőm is színésznő, úgyhogy akár énis lehetnék féltékeny, mikor a forgatókönyv szerint össze kell jönnie valakivel."

Bravo: Sokan azt mondják, gázos lett a helyzet köztetek. Mi igaz ebből?

Paul: ,,Torrey és én remekül megvagyunk egymással, de tény, hogy aggódom, mivel régen sokkal több időnk volt egymásra. Amióta pörög a Vámpírnaplók, nyílvánvalóan nemt tudunk időt szakítani egymásra. Most folyamatos a meló, régebben meg csak néha-néha volt forgatás. De szerintem túléljük."

Bravo: Sokan állítják, hogy titokban összeházasodtatok. Igaz ez?

Paul: ,,Nem tudom honnan szedték ezt az infót, de örülök annak, hogy az emberek ógy gondolják: ennyire összeillünk. Eltudom képzelni őt a feleségemként, nagyon jó csaj - csak még nem vagyunk azon a ponton, hogy összekössük az életünket. Ennyi."

Bravo: Torrey mennyire féltékeny típus?

Paul: ,,Korábban voltak kisebb rohamai, de megtanulta elhinni nekem, hogy amikor azt mondom nem történt semmi, akkor tényleg nem történt semmi. Néha a szereplők eléggé élethűen előadják, hogy szétbírnák szedni egymást, a valóságban meg egymásra sem tudnak nézni. Ninával tényleg bírjuk egymást, de a túlfűtött jelenetek után nem azon agyalunk, hogyan folytathatnánk az ,,eksönt" , hanem röhögünk az egészen. Néha tényleg mulatságos."

Bravo: Régebben azt nyilatkoztad, hogy te igazi rosszfiú vagy a sorozat szereplői közt. Mennyi változott ezen?

Paul: ,,Nem tudom mire érthettem ezt korábban, mert nem tartom magam rosszfiúnak. Korábban sokan tartottak annak, de szerintem csak arról volt szó, hogy tévesen ítéltek meg olyan emberek, akik nem is ismernek igazán."

 
  

Egy kis ízelítő.:)

Stefan Salvatore (Paul Wesley) vámpír.
Ezt azonban senki sem sejti a Mystic Falls Gimnáziumban, ahova váratlanul visszatér.
Az iskolában beleszeret a gyönyörű Elenába (Nina Dobrev), aki szülei halála óta
képtelen magára találni. Szerelmüket azonban sötét tikok árnyékolják be.
Bár Stefan békés életet él, bátyja, Damon (Ian Somerhalder) halálos
fenyegetést jelent a város lakóira nézve, köztük Elenára is. A vérszomjas
Damont csak Stefan képes megállítani. Ahhoz azonban,
hogy erejével és hatalmával felvehesse a versenyt, Stefannak is emberi vérre van szüksége.